Ładna torba
Bardzo lubię torby SW Motech i mam ich wiele na swoich dwóch motocyklach. Nie widziałem tego, który pokazujesz powyżej i wygląda całkiem dobrze. Przesunięcie jest niezwykle szerokie między motocyklem, co sprawia, że myślę, że dobrze sprawdziłoby się również z opcjonalnymi amortyzatorami Fox z rezerwuarem, które mam teraz w swoim. Nie wszystkie bagażniki są kompatybilne. Odpowiadając na Twój komentarz dotyczący używania przez Triumph bagażników do montażu GIVI, dodałbym, że mają już bagażniki WYKONANE przez GiVI, pasujące do wielu ich motocykli Dual Sport i Adventure, takich jak Tigery itp. Produkują również bagażnik, który jest plug and play dla ich fabrycznego kufra górnego, który wydaje się być produktem GIVI, a bagażnik, którego używają, wygląda jak dokładna kopia standardowego bagażnika Monolock (nie monkey) do kufrów górnych. To ustawienie jest jednak dość minimalnym zestawem i jest przeznaczone tylko na sześć funtów. Większość mojego sprzętu, który zabieram, jeśli jadę na jakąś odległość, będzie raczej ważyła dwadzieścia funtów na torbę lub sakwę. Widziałem pełny zestaw toreb Givi Dolomite na Bonneville T 120 i wyglądają świetnie, i występują w dwóch konfiguracjach, zarówno z górnym załadunkiem, jak i opuszczanymi pokrywami, co jest tą samą torbą, co ich Dolomite Smaller (30 litrów) kufer górny. Mam jeden z nich i uwielbiam go, z wyjątkiem tego, że powinien być anodowany, ponieważ rysuje się i rozmazuje, jeśli spojrzysz na niego krzywo.
Dzięki za udostępnienie zdjęć, ponieważ zawsze wspaniale jest zobaczyć, co inni ostatecznie wybierają. Miło jest również wiedzieć, że w przypadku tak nowego i popularnego modelu motocykla istnieje już tak wiele opcji, aby wyposażyć motocykl w cokolwiek, co lubisz.
Pozdrawiam