Triumph Rat Motorcycle Forums banner

warsztat/instrukcja obsługi?

3.2K views 5 replies 5 participants last post by  maytonkyle  
#1 ·
Cześć, interesuje mnie 400x Scrambler i zastanawiam się, czy są już dostępne jakieś instrukcje serwisowe online. A może nawet wersja papierowa (książka), nie udało mi się żadnej znaleźć. Pozdrawiam Stewart

#2 ·
#4 ·
Przeżyłem ten problem na moim Tiger 800 w tamtych czasach, kiedy byłem nowy w Triumph. Zawsze chcę mieć pod ręką instrukcję serwisową, a jej drukowana wersja jest idealna. Niestety, jeśli nie chcesz dowiedzieć się, jak pobierać ze strony, będziesz musiał wykupić subskrypcję.

#5 ·
Przechodziłem przez ten problem w moim Tiger 800 w tamtych czasach, kiedy byłem nowy w Triumph, zawsze chcę mieć pod ręką biblię serwisową, a wersja papierowa jest idealna, niestety, chyba że chcesz dowiedzieć się, jak pobierać ze strony, będziesz musiał mieć subskrypcję
Właściwie miałem w rękach piękną instrukcję serwisową w GoAz w Scottsdale kilka tygodni temu. Zamówiłem jedną do mojego Scramblera z 2019 roku, a w pudełku pojawiła się cholerna instrukcja serwisowa Tigera. Więc jeśli chcesz piękną teczkę z trzema pierścieniami, z zakładkami dla Tiggera, Triumph faktycznie ją robi. Możesz zapytać dział części w GoAz, czy nadal ją mają. Kosztowała około 160 dolarów i moim zdaniem była warta każdego grosza. Tęsknię za papierowymi instrukcjami serwisowymi.