Triumph Rat Motorcycle Forums banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
I have a 2012 Tbird Storm. Haven't ridden it in 20 months. Dash lights wouldn't light, no ignition turnover. Battery fine, lights, horn work. Fuse for ignition system blown.
Replaced fuse, dash lights flashed for about 1 second, then went off because fuse blew again.
Must be a short in the system. Sound familiar to anyone?
 

·
Administrator
Joined
·
19,460 Posts
Welcome to the forum!

The Thunderbird Cruiser Chat forum is where you can connect with other Thunderbird riders. The folks there will best be able to assist you. Introduce yourself there, post photos of your Storm, and engage the members.

http://www.triumphrat.net/thunderbird-cruiser-chat/

Please complete your user profile so that we may see where you are from and what you ride as you post throughout the forums. Thanks!

http://www.triumphrat.net/profile.php?do=editprofile

Connect with local riders in the RAT forums. If you do not see a thread for your area, please start one.

http://www.triumphrat.net/rat/

You may also find local riders and local events in the Rides and Events forum.

http://www.triumphrat.net/rides-and-events/

Please share your rides with us by posting photos of your rides in the Ride and Trip Reports forum.

http://www.triumphrat.net/ride-trip-reports/

Enjoy some off-topic and often humorous conversations in the Biker Hang Out forum.

http://www.triumphrat.net/biker-hang-out/

There is much to our forum, so please make yourself at home, browse the forums, and join the conversation where ever it may interest you. We are happy to have you here.

Cheers!
 
1 - 2 of 2 Posts
Top