Tbird lt electrical issue - Triumph Forum: Triumph Rat Motorcycle Forums
The Welcome Center New to the Site? Please take a moment to introduce yourself. New members and members who have yet not posted MUST post their first post here to activate their profiles.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 04-29-2015, 04:12 PM Thread Starter
Production 125
Main Motorcycle: 2014 Thunderbird LT
New Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Bellingham, WA
Posts: 8
Other Motorcycle: 2006 1300 VTX
Tbird lt electrical issue

Hello All, this is my first post and hopefully someone else has seen this issue. I have a 2014 LT with 3700 miles on it. Last Sat. I turned the key on and had the instrument panel lit up like a Christmas tree. All the light flashed and the fuel gauge needle went up and down. You could hear lots of clicking from instrument panel. This went on for about fifteen minutes of turning the key off and on. There were several times that nothing happened, no lights or readouts or noises.
After calling my closest dealer I tried it again and the bike went through its start up routine and actually started. Any help would be great!!! Thanks, Alpo
TBIRDALPO is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 04-29-2015, 04:23 PM
Site Supporter
Nova
Main Motorcycle: 2010 Speed Triple.
Administrator
 
Sean Patrick's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Huntsville, Alabama.
Posts: 19,373
Other Motorcycle: 2015 Rocket X.
Extra Motorcycle: 1969 T120R Project.
Welcome to the forum!

The Welcome Center is for introductions. You will get better responses to your inquiry in the Thunderbird forums. That is where you will find the folks with the knowledge and experience with your Triumph. Search the existing threads for this issue using the "search this forum" button up to the right. You might find that this issue has been discussed in detail.

https://www.triumphrat.net/thunderbird-cruiser-chat/

https://www.triumphrat.net/thunderbir...echnical-talk/

Your posting rights can take up to a day to be activated after posting your introduction. Please be patient! If it will not let you post now, try again in a few hours.

Best of luck sorting out the electrical issue!

Cheers!


Sean Patrick
2010 Speed Triple
2015 Rocket X
1969 T120R Project

Chairman, TOMCC USA
www.tomcc.org

[email protected]
Sean Patrick is online now  
post #3 of 4 (permalink) Old 04-30-2015, 05:18 PM Thread Starter
Production 125
Main Motorcycle: 2014 Thunderbird LT
New Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Bellingham, WA
Posts: 8
Other Motorcycle: 2006 1300 VTX
Thanks Sean. I got it posted over in cruisers and have had some replies. Alpo
TBIRDALPO is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 04-30-2015, 06:49 PM
Site Supporter
Nova
Main Motorcycle: 2010 Speed Triple.
Administrator
 
Sean Patrick's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Huntsville, Alabama.
Posts: 19,373
Other Motorcycle: 2015 Rocket X.
Extra Motorcycle: 1969 T120R Project.
Good!


Sean Patrick
2010 Speed Triple
2015 Rocket X
1969 T120R Project

Chairman, TOMCC USA
www.tomcc.org

[email protected]
Sean Patrick is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options
All posts must adhere to Forum Rules

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph Forum: Triumph Rat Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter your valid email address, that can receive an automated confirmation message. Otherwise, you won't be able to gain full access.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tracking down an electrical problem Saidar Street Triple Forum 16 04-27-2015 09:03 PM
T509 electrical Issue. Jonny UK Speed Triple Forum 13 04-11-2015 05:08 PM
Electrical issue Muttleyone Hinckley Classic Triples 6 03-28-2015 03:53 PM
2000 955i idle/sputter issue following hard freeze SAMC Co-Op Daytona Deliberations 3 03-14-2015 06:14 PM
2008 built Sprint with Electrical issue Help PLEASE leeshelford Sprint Forum 8 03-10-2015 03:00 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome