T3 Running Badly - Page 4 - Triumph Forum: Triumph Rat Motorcycle Forums
Hinckley Classic Triples 885cc Classic Styled T3's: Legend, Thunderbird, Thunderbird Sport & Adventurer.

 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 32 (permalink) Old 05-27-2019, 10:52 AM Thread Starter
Grand Prix 500
Main Motorcycle: Bonneville
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Gainesville, FL
Posts: 122
Other Motorcycle: Adventurer
Extra Motorcycle: Sportster
It's over. It's a monster and running very strong!

The Triple is the most fantastic bike ever & the most enjoyable of the five I own.

My problem was the igniter. I didn't have to program or use the computer at all. (The bike had been laid up for five years.)

The tach started to work. The frozen clutch was solved by tying back the lever in gear over night.

The clutch reservoir screw came out with an inpact wrench after soaking in PB Blaster over night. The bits that came with the wrench fit perfectly (JIS?).

Thanks very much for the help on this problem!
Bonavent
BRG-BIRD likes this.
Bonavent is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 32 (permalink) Old 05-27-2019, 11:43 AM
SuperSport
Main Motorcycle: 2003 Thunderbird Sport
Senior Member
 
Mikerunsjax's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Jacksonville Fl USA
Posts: 1,142
Other Motorcycle: 2007 Triumph Speedmaster
Extra Motorcycle: 2012 Harley Fat Boy Lo
Quote:
Originally Posted by Bonavent View Post
It's over. It's a monster and running very strong!

The Triple is the most fantastic bike ever & the most enjoyable of the five I own.

My problem was the igniter. I didn't have to program or use the computer at all. (The bike had been laid up for five years.)

The tach started to work. The frozen clutch was solved by tying back the lever in gear over night.

The clutch reservoir screw came out with an inpact wrench after soaking in PB Blaster over night. The bits that came with the wrench fit perfectly (JIS?).

Thanks very much for the help on this problem!
Bonavent
That’s awesome. Now time to enjoy!

Mike
Jax Fl.
2007 Speedmaster
2003 Thunderbird Sport
2012 Fat Boy Lo
Mikerunsjax is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options
All posts must adhere to Forum Rules

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph Forum: Triumph Rat Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter your valid email address, that can receive an automated confirmation message. Otherwise, you won't be able to gain full access.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intermittent Poor Running (Carb - fuel/air issue?) Gooberkat Air Cooled Twins Technical Talk 19 06-26-2012 05:40 AM
05 Bonne: Was not starting, now barely running MohawkBri Air Cooled Twins Technical Talk 85 03-20-2012 05:31 PM
May Be Running Lean? beerzerker Air Cooled Twins Technical Talk 1 03-12-2012 02:01 AM
Lean running engine and vibration? Sparti Speed Triple Forum 7 02-06-2012 08:11 PM
How to install Bonny Running Lights… biker7 Air Cooled Twins Technical Talk 30 07-21-2011 05:43 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome