2000 tt600 charging problem - Page 2 - Triumph Forum: Triumph Rat Motorcycle Forums
Triumph SuperSports Triumph Four-Cylinder Enthusists: TT600, Speed4, and Daytona 600/650

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 15 (permalink) Old 11-08-2012, 03:21 PM
New Member
Minitwins
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 19
yeah let us know
Gato is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 15 (permalink) Old 11-09-2012, 08:39 PM Thread Starter
New Member
Grand Prix 125
Main Motorcycle: Triumph tt600
 
Join Date: Oct 2012
Location: Rossville
Posts: 24
I got my stator in today but havnt put it on yet. I took the old one out and could clearly see 6 of the coils were burnt up. And when I was looking at it I found that my rotor has been rubbing the stator. So now I need a new rotor and I'm not finding any for my bike. An any ody k ow where I can get one and can I use one off another bike??? Thanks
Jewyjoe87 is offline  
post #13 of 15 (permalink) Old 11-10-2012, 07:06 PM
New Member
Minitwins
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 19
found this one ebay link @ bottom maybe looking around on different web pages those are crazy expensive. maybe you can polish(sand it) i check other places later

http://www.ebay.com/itm/STARTER-CLUT...7f34a5&vxp=mtr
Gato is offline  
post #14 of 15 (permalink) Old 11-10-2012, 11:18 PM
Senior Member
Supersport 600
Main Motorcycle: Tiger 800
 
2008superduke's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Easton
Posts: 179
Other Motorcycle: Daytona 600
Quote:
Originally Posted by Gato View Post
found this one ebay link @ bottom maybe looking around on different web pages those are crazy expensive. maybe you can polish(sand it) i check other places later

http://www.ebay.com/itm/STARTER-CLUT...7f34a5&vxp=mtr
holly crap batman, even used they are expensive
2008superduke is offline  
post #15 of 15 (permalink) Old 12-06-2012, 04:07 AM Thread Starter
New Member
Grand Prix 125
Main Motorcycle: Triumph tt600
 
Join Date: Oct 2012
Location: Rossville
Posts: 24
Thanks everybody for your post!! I have had the stator for about three weeks now and never installs it because I have had droughts about it. Finally install it couple days ago and it worked my bike is finally running again. Now one more question when the bike is off the battery reads 12.65 (normAl) but when it is idleing it reads 14 .2 and when I give it throttle the voltaged slowly drops to 13.5 is this normal? I thought it was soposed to be at 12ish And go up around 13.
Jewyjoe87 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph Forum: Triumph Rat Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter your valid email address, that can receive an automated confirmation message. Otherwise, you won't be able to gain full access.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Charging problem Mercracing Daytona Deliberations 1 05-31-2012 10:13 PM
Do I have a charging problem? trumpycam Twins Technical Talk 9 12-15-2009 05:45 PM
TT600 charging fault help please nealh Triumph SuperSports 2 06-16-2008 03:07 PM
Electrical charging system in '00 TT600 Dogbreath Triumph SuperSports 4 05-21-2008 10:22 AM
2000 TT600 Problem crenmancmu Triumph SuperSports 3 04-18-2006 12:32 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome